Yealink T48G

het nieuwe paradepaard van de Yealink T reeks. zeer helder TFT-touch kleurendisplay.

Gigaset C620h

Het nieuwe instap model van Gigaset. 

Contact gegevens support

T. 088-0129999
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Altijd bereikbaar

Afdeling support van VoiceWorld is dagelijks tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereikbaar voor al uw vragen. u krijgt direct één van onze medewerkers aan de lijn. Dus geen eindeloze keuze menu’s of wachtrijen. Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard ook buiten kantoortijden bereikbaar. Het vaste support nummer blijft ten alle tijden bereikbaar.

Remote support

Soms kan een probleem snel verholpen worden als wij met u mee kunnen kijken op uw computer. Er kan gevraagd worden door onze support medewerkers om onderstaande link te gebruiken zodat wij met u mee kunnen kijken op uw werkplek.

VoiceWorld support

Bij VoiceWorld begrijpen we het belang van de diensten die we leveren voor de dagelijkse bedrijfsvoering van onze klanten. Duidelijke communicatie vinden we daarom ook een belangrijk gegeven in de support die VoiceWorld levert. Medewerkers met vakkennis, ieder gespecialiseerd in de diverse diensten van VoiceWorld, staan 24/7 voor u klaar.

Storing 3CX

Xdsl Storing
 
10:50: Momenteel ervaren wij een storing op alle Xdsl verbindingen. Ons team is opzoek naar de oorzaak.

test

Geschreven door donderdag, 30 januari 2014 09:22

nederlands

Yealink VP530

De YeaLink VP530 VoIP Videotelefoon beschikt over een helder 7" touchscreen en 2 megapixel camera waardoor video bellen via VoIP in hoge kwaliteit mogelijk wordt.

Yealink T19P

De Yealink SIP-T19P is een entry level IP toestel dat functionaliteiten biedt die normaal gesproken bij meer geavanceerde IP toestellen terug te vinden zijn.