Tiptel IP 284

  • Merk: Tiptel
  • Model: IP 284
  • Product groep: Telefonie
De tiptel IP 284 heeft 12 SIP lijnen/ accounts en is ideaal voor zakelijk gebruik.

Dankzij de G.722 codec beschikt het telefoontoestel over High Definition (HD) geluid en een High Definitions hoorn en speaker. Hierdoor klinkt elk gesprek, ook bij handenvrij (Full duplex) spreken, zeer helder. Daarnaast bent u er altijd van verzekerd dat u veilig kunt telefoneren, door middel van het beveiligde protocol SRTP.

De tiptel IP 284 beschikt over vele comfortfuncties, zoals een grafisch verlicht display met duidelijke menusturing en de functies SMS, voicemail, snelkiezen en wachtstand. De tiptel IP 284 heeft 13 vrij te programmeren functietoetsen met LED indicatie. U kunt dit aantal eenvoudig uitbreiden met de tiptel KM-38 uitbreidingsmodule. Hiermee beschikt u over nog eens 38 extra vrij te programmeren functietoetsen met LED indicatie en kunt u o.a. gebruik maken van Busy lamp field (BLA), snelkiezen. voicemail en andere comfortfuncties. Zijn deze 38 extra vrij te programmeren functietoetsen niet voldoende voor u? Dan kunt u, in totaal, 6 uitbreidingsmodules aansluiten op de tiptel IP 284.

U kunt met de tiptel IP 284 eenvoudig al uw contactpersonen beheren via de zeer gebruiksvriendelijke webinterface. In het lokale telefoonboek is ruimte voor maximaal 300 nummers en namen en u kunt gebruik maken van een extern telefoonboek. Daarnaast is de tiptel IP 284 ook geschikt voor dragers van een gehoorapparaat (H.A.C).

De tiptel IP 284 een eco product doordat dit telefoontoestel gebruik maakt van een energiezuinige adapter, waardoor u het milieu en kosten bespaart.