Gigaset SL400

  • Merk: Gigaset
  • Model: SL400
  • Product groep: Telefonie
Gigaset introduceert het nieuwste designtoestel op zakformaat: de Gigaset SL400.

Materialen van topkwaliteit
Alleen het beste is goed genoeg: de Gigaset SL400 is voorzien van een echt metalen frame en geeft telefonie daarmee een esthetische en luxueuze uitstraling. De verlichte metalen toetsen zien er niet alleen zeer fraai uit, maar zorgen er tevens voor dat je eenvoudig de telefoonnummers vindt die je nodig hebt. De Gigaset SL400 is zowel van binnen als van buiten van het allerbeste voorzien en zet daarmee nieuwe standaarden op het gebied van telefonie.

Personaliseerbaar kleurenscherm
Ondanks zijn geringe afmetingen beschikt de Gigaset SL400 over een groot 1,8 inch TFT‑kleurenscherm met hoge resolutie voor optimale leesbaarheid en eenvoudige navigatie. Houd je ervan om je toestel te personaliseren? Met de Gigaset SL400 kun je heel eenvoudig foto’s van je collega's en klanten uploaden en koppelen aan het desbetreffende telefoonnummer. De volgende keer dat je gebeld wordt, zorgt de nummerherkenningsfunctie ervoor dat de foto van de beller op het scherm verschijnt. Je kunt ge-uploade foto’s ook gebruiken als screensaver of een leuke diavoorstelling samenstellen voor je eigen kijkplezier.

Eenvoudige toegang tot veelgebruikte functies
In de Expert‑modus kun je de menuweergave aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren, zodat je snel toegang hebt tot de functies die je veel gebruikt. Dankzij het vereenvoudigde functieoverzicht kun je de functies die je elke dag gebruikt heel eenvoudig vinden. Alle andere functies worden simpelweg niet op het scherm weergegeven.

ECO DECT: Bespaar op energie
De energiezuinige stroomvoorziening van de Gigaset SL400 verbruikt minder stroom, wat zowel goed is voor het milieu als voor je portemonnee. Net als alle draadloze Gigaset‑telefoons verbruikt de Gigaset SL400 minder stroom naarmate de afstand tussen de handset en het basisstation kleiner is. Door simpelweg de stand ECO Mode te kiezen, kun je het zendvermogen van het basisstation zelfs met 80% verminderen. Bovendien kun je in de stand ECO Mode Plus het zendvermogen uitschakelen wanneer het toestel stand‑by is.

Ben je op zoek naar een echt designtoestel dat is voorzien van de meest geavanceerde technische functies? Dan is de Gigaset SL400 de perfecte telefoon voor je.