Yealink T28P

  • Merk: Yealink
  • Model: SIP-T28P
  • Product groep: Telefonie
De Yealink SIP-T28P is een zeer professionele IP telefoon die van alle gemakken is voorzien en is ideaal te gebruiken in een zakelijk omgeving.

De Yealink SIP-T28P is een zeer professionele IP telefoon die van alle gemakken is voorzien en is ideaal te gebruiken in een zakelijk omgeving. De Yealink SIP-T28P heeft 6 SIP lijnen/ accounts en over High Definition (HD) geluid, dankzij de G.722 codec en de High Definition hoorn en speaker. Hierdoor klinkt elk gesprek, ook bij handenvrij (Full duplex) spreken, zeer helder. Dankzij het beveiligde protocol SRTP bent u er altijd van verzekerd dat u veilig kunt telefoneren.

De Yealink SIP-T28P beschikt over verschillende comfortfuncties, zoals SMS, voicemail, BLF en wachtstand. Daarnaast heeft de Yealink SIP-T28P een extra groot grafisch verlicht display met een duidelijke en overzichtelijke menusturing. Deze VoIP telefoon is geschikt voor dragers van een gehoorapparaat (H.A.C). DeYealink SIP-T28P heeft 16 vrij te programmeren functietoetsen met LED indicatie. Dit aantal kunt u eenvoudig uitbreiden met de Yealink Expansion Modules. Hiermee beschikt u over 38 of 39 extra vrij te programmeren functietoetsen met LED indicatie. U kunt hierdoor o.a. snelkiezen, voicemail of andere comfortfuncties voorprogrammeren. Heeft u niet voldoende aan deze 38 of 39 extra vrij te programmeren functietoetsen? Dan kunt u, in totaal, 6 uitbreidingsmodules aansluiten op de Yealink SIP-T28P.

U kunt met deze VoIP telefoon eenvoudig al uw contactpersonen beheren via de zeer gebruiksvriendelijke webinterface. In het lokale telefoonboek is ruimte voor maximaal 300 nummers en namen. Daarnaast beschikt de Yealink SIP-T28P ook over de mogelijkheid om gebruik te maken van een extern telefoonboek.

De Yealink SIP-T28P beschikt over o.a. action URL/URI, PushXML, aanmaken van groepen in het telefoonboek, instelbare softkey toetsen en weergave aantal voicemail berichten.

De IP telefoon is een eco product doordat dit telefoontoestel gebruik maakt van een energiezuinige adapter, waardoor u het milieu en kosten bespaart.