Yealink T22P

  • Merk: Yealink
  • Model: SIP-T22P
  • Product groep: Telefonie
De Yealink SIP-T22P is het uitgebreide instapmodel van de Yealink IP serie en beschikt over 3 SIP lijnen/ accounts.

De Yealink SIP-T22P is het uitgebreide instapmodel van de Yealink IP serie en beschikt over 3 SIP lijnen/ accounts. Dankzij de G.722 codec beschikt de Yealink SIP-T22P over High Definition (HD) geluid. Hierdoor klinkt elk gesprek, ook tijdens handenvrij spreken, zeer helder. 

De Yealink SIP-T22P beschikt over een groot grafisch verlicht LCD display met een duidelijke en overzichtelijke menusturing. Ook heeft deze professionele IP telefoon vele handige functies, zoals voicemail, snelkiezen, een wachtstand. Daarnaast heeft deze IP telefoon 4 programmeerbare softkeys, een telefoonboek voor 300 namen en nummers en de mogelijkheid om een headset aan te sluiten.

De Yealink SIP-T22P is geschikt voor dragers van een gehoorapparaat (H.A.C.) en u bent er altijd van verzekerd dat u veilig belt dankzij het beveiligde protocol SRTP. Mede dankzij deze functies is de Yealink SIP-T22P ideaal te gebruiken in een zakelijke omgeving.

Ook beschikt de Yealink SIP-T22P over o.a. action URL/URI, PushXML, aanmaken van groepen in het telefoonboek, instelbare softkey toetsen en weergave aantal voicemail berichten.

De IP telefoon is een eco product doordat dit telefoontoestel gebruik maakt van een energiezuinige adapter, waardoor u bijdraagt aan een beter milieu en kosten bespaart.