Gigaset C620h

  • Merk: Gigaset
  • Model: C620h
  • Product groep: Telefonie
Het nieuwe instap model van Gigaset. 

 

Comfortabel telefoneren
Met de Gigaset C620H kunt u comfortabel en zorgeloos telefoneren. Dankzij de lange gesprekstijd van maximaal 12 uur en een stand-by tijd van maximaal 185 uur kunt u telefoneren zolang en wanneer u maar wilt. Het lezen van en het navigeren door het menu zijn kinderspel, dankzij het grote TFT kleurendisplay en de moderne gebruikersinterface met extra grote letters voor moeiteloze leesbaarheid.

Aanpasbare instellingen
Pas uw communicatie exact aan op uw behoeften met de Gigaset C620H. Deze handset kan met maximaal 5 aanvullende handsets worden uitgebreid, zodat u vanuit verschillende plaatsen binnen uw bedrijf kunt telefoneren. U kunt bovendien beltonen voor 6 verschillende VIP-groepen programmeren, zodat oproepen van bepaalde nummers onmiddellijk herkenbaar zijn op de Gigaset C610H.

Glashelder geluid - zelfs in handsfree modus
Elk gesprek via de Gigaset C620H bereikt u in helder HSP™ geluid. Met deze hoge geluidskwaliteit is elk gesprek een prettige ervaring. Dat geldt ook voor gesprekken in handsfree modus, zodat u vrij kunt bewegen terwijl u telefoneert en toch geniet van het heldere geluid van de HSP™ technologie.

ECO DECT: energiebesparend en zonder DECT-signaal1ECO DECT
De energiebesparende stroomtoevoer van de Gigaset C610H verbruikt minder elektriciteit3 en is dus vriendelijker voor het milieu en voor uw portemonnee. Zoals alle draadloze Gigaset telefoons reduceert de C620H het zendvermogen van de handset naar het basisstation afhankelijk van de afstand tussen beide toestellen. Bovendien kunt u het zendvermogen van het basisstation van de Gigaset C610H met 80% verminderen door de ECO-modus te selecteren. De ECO-modus Plus schakelt het zendvermogen helemaal uit wanneer de telefoon stand-by is.