De veelzijdigheid van VoiceWorld

Naast telefonie en internet levert VoiceWorld nog meer diensten. Niet alleen PIN en alarm integratie op uw VoiceWorld Business internet maar ook Webhosting, Volledige Video bewaking en het leveren van hardware en software behoren tot het brede scala diensten van VoiceWorld. Met al deze mogelijkheden maakt VoiceWorld het mogelijk om alles onder één dak te brengen en het overzicht houden nog nooit zo makkelijk was.

 
underline
 
 
3cx certified partner3CX Phone System for Windows is een met prijzen overladen op software gebaseerde IP-telefooncentrale die de traditionele hardwarematige PBX / PABX vervangt. Deze is gebaseerd op de SIP-standaard en ondersteunt de meest gebruikte SIP-telefoons, VoIP-gateway, VoIP-service providers en PSTN-telefoonlijnen. Hij is eenvoudig te beheren door systeembeheerders, omdat hij goed in een Windows-netwerkinfrastructuur past.
 
Alle verbindingen van VoiceWorld zijn geschikt voor PIN over IP. Als u een geschikte PIN terminal heeft kunt u deze aansluiten op uw VoiceWorld Business internet verbinding. Mocht u niet beschikken over een geschikte PIN terminal kunt u ook bij VoiceWorld terecht. VoiceWorld levert namenlijk ook een brede selectie PIN terminals. Voor elke situatie heeft VoiceWorld de geschikte PIN terminal. 
Voor winkeliers die met name een ADSL aansluiting nodig hebben voor PINnen over IP (EMV, het nieuwe PINnen) is er VoiceWorld PIN Only.
De verbinding is daarnaast geschikt voor summier internetgebruik. 
 
Dankzij onze onafhankelijkheid bieden wij een leveringsprogramma met diverse keuzemogelijkheden.
Hierdoor kunnen wij een op maat gesneden aanbieding doen voor bijna alle hardware en software en alle andere benodigdheden.
Elk gewenst hardware en software pakket kan VoiceWorld aanbieden en implementeren.
 
Video beveiliging is een hedendaagse must voor elk bedrijf. VoiceWorld levert daarom een totaal oplossing van hoge kwaliteit op maat gemaakt voor uw bedrijf. 
 
In de klassieke opstelling is uw alarmsysteem aangesloten op het netwerk van KPN. Dit is een dure aangelegenheid. Bij VoiceWorld kan het alarmsysteem worden aangesloten op het modem.
 
Uw website is bij ons in goede handen en wij houden uw bedrijf ook 's nachts open. Als u 's avonds het kantoor verlaat, wil dat nog niet zeggen dat uw klanten/prospects u niet meer nodig hebben.
Een website is 24 uur per dag bereikbaar. Althans bij VoiceWorld.