Yealink T26P

  • Merk: Yealink
  • Model: SIP-T26P
  • Product groep: Telefonie
De Yealink SIP-T26P heeft 3 SIP lijnen/ accounts en is ideaal voor zakelijk gebruik.

De Yealink SIP-T26P heeft 3 SIP lijnen/ accounts en is ideaal voor zakelijk gebruik. Dankzij de G.722 codec beschikt het telefoontoestel over High Definition (HD) geluid en een High Definitions hoorn en speaker. Hierdoor klinkt elk gesprek, ook bij handenvrij (Full duplex) spreken, zeer helder. Daarnaast bent u er altijd van verzekerd dat u veilig kunt telefoneren, door middel van het beveiligde protocol SRTP.

De Yealink SIP-T26P beschikt over vele comfortfuncties, zoals een grafisch verlicht display met duidelijke menusturing en de functies SMS, voicemail, snelkiezen en wachtstand. De Yealink SIP-T26P heeft 13 vrij te programmeren functietoetsen met LED indicatie. U kunt dit aantal eenvoudig uitbreiden met de Yealink Expansion Modules. Hiermee beschikt u over nog eens 38 of 39 extra vrij te programmeren functietoetsen met LED indicatie en kunt u o.a. gebruik maken van Busy lamp field (BLA), snelkiezen. voicemail en andere comfortfuncties. Zijn deze 38 of 39 extra vrij te programmeren functietoetsen niet voldoende voor u? Dan kunt u, in totaal, 6 uitbreidingsmodules aansluiten op de Yealink SIP-T26P.

U kunt met de Yealink SIP-T26P eenvoudig al uw contactpersonen beheren via de zeer gebruiksvriendelijke webinterface. In het lokale telefoonboek is ruimte voor maximaal 300 nummers en namen en u kunt gebruik maken van een extern telefoonboek. Daarnaast is deze IP telefoon ook geschikt voor dragers van een gehoorapparaat (H.A.C).

De Yealink SIP-T26P beschikt over o.a. action URL/URI, PushXML, aanmaken van groepen in het telefoonboek, instelbare softkey toetsen en weergave aantal voicemail berichten.

De IP telefoon is een eco product doordat dit telefoontoestel gebruik maakt van een energiezuinige adapter, waardoor u het milieu en kosten bespaart.