Yealink T20P

  • Merk: Yealink
  • Model: SIP-T20P
  • Product groep: Telefonie
De Yealink SIP-T20P is het instapmodel van de Yealink IP serie en beschikt over 2 SIP lijnen/ accounts.
De Yealink SIP-T20P is het instapmodel van de Yealink IP serie en beschikt over 2 SIP lijnen/ accounts, ideaal te gebruiken in een zakelijke omgeving.
Het telefoontoestel beschikt over uitstekende geluidskwaliteit dankzij de G.722 codec die High Definition (HD) geluid garandeert. Hierdoor klinkt elk gesprek zeer helder. Dit geldt ook tijdens handenvrij (Full-duplex) spreken.

Dankzij het 2-regelig display en de 4 menutoetsen, is de bediening van dit telefoontoestel zeer eenvoudig. Ook beschikt dit telefoontoestel over vele comfortfuncties, zoals voicemail, snelkiezen en wachtstand. De Yealink SIP-T20P is geschikt voor dragers van een gehoorapparaat (H.A.C.) en heeft de mogelijkheid om een headset aan te sluiten.
U kunt met de Yealink SIP-T20P eenvoudig al uw contactpersonen opslaan door gebruik te maken van het telefoonboek. In het lokale telefoonboek is ruimte voor 300 nummers en namen. Wilt u ruimte besparen? U kunt de Yealink SIP-T20P ook aan de wand monteren.

De Yealink SIP-T20P beschikt over o.a. action URL/URI, aanmaken van groepen in het telefoonboek en weergave aantal voicemail berichten.

Deze IP telefoon is een eco product doordat dit telefoontoestel gebruik maakt van een energiezuinige adapter, waardoor u het milieu en kosten bespaart.